на главноюнаписать нам| регистрация
Складові успішньої співпраці \14.02.2007

УСПІШНОЇ СПІВПРАЦІ З НАМИ: - використання лише натуральної сировини та інгредієнтів; - сервіс-консультації та майстер-класи, спеціально розроблені рецептури; - цінова політика. Оптимальне співвідношення ціни і якості – один з головних принципів діяльності компанії; - індивідуальна схема роботи адаптована для кожного з клієнтів ВИКОРИСТАННЯ ПОЛІПШУВАЧІВ ДОЗВОЛЯЄ: • корегувати характеристики борошна із середніми і зниженими хлібопекарськими властивостями • скоротити час виробничого циклу тісто приготування • збільшити водопоглинальну здатність борошна (збільшення виходу готових виробів) • зміцнити клейковинний каркас борошна • поліпшити реологічні властивості тіста і полегшити його механічне оброблення • поліпшити структурно-механічні властивості м'якушки хліба • протидіяти захворюванню хліба “картопляною” хворобою • продовжити термін збереження свіжості хліба • збільшити вихід хліба по масі Продукція компанії „Bakaldrin” , Австрія Назва Короткий опис фасування Бабусин Мікс 2061 Унікальна зернова суміш для виробництва хліба з „селянським” смаком та ароматом. В суміші використано інулін – засіб , ефективний при цукровому діабеті, атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, дисбактеріозі. 10-50% до маси муки. 30 кг. паперовий мішок Корн Мікс Дірект 1802 Багатокомпонентна зернова суміш для додавання до пшеничного та житнього борошна з ціллю виробництва різноманітних видів зернових хлібобулочних виробів, в тому числі і широковідомого рогалика „корн шпіц”. 5-50% до маси борошна. 30 кг. паперовий мішок Чабатта Мікс 1980 Премікс для виробництва традиційного італійського хліба "Чабатта". Незважаючи на невисоке дозування, "Чабатта Мікс" дозволить отримати вироби оригінальної форми і неповторного смаку. Дозування: 5% до маси борошна. 25кг. паперовий мішок Італьяно Мікс 2046 Суміш для виробництва хлібобулочних виробів, піци з характерним пікантним "італійським" смаком і ароматом. Завдяки спеціально підібраному складу "Італьяно Мікс" тісто має добру консистенцію. З ним легко працювати, вироби характеризуються золотистою хрусткою скориночкою. Дозування: 10-30% до маси борошна.. 10кг. паперовий мішок Мікс „Мій зерновий хліб” 2062 Готова суміш для виробництва хліба, який випікається по новій технології, яка базується на стерилізації. Дає можливість зберігати свіжість протягом 2,5 місяців без використання будь-яких консервантів. Дозування: 100%-на суміш. 30 кг. паперовий мішок Мікс Спельта 2217 Мікс для виробництва спельтових хлібобулочних виробів з борошна грубого помелу з спельтовою закваскою. Спельта містить практично всі поживні речовини. Такий хліб рекомендовано для людей, які страждають на алергію до пшеничної клейковини, оскільки не містить пшеничних компонентів. Дозування: 100%-на суміш. 25кг. паперовий мішок Затен Мікс 1309 Багатокомпонентна зернова суміш з високою харчовою цінністю, приготована на основі відбірних бобів сої, цільних зерен і спеціальних прянощів для виробництва пшеничного хліба, відмінного незвичайним смаком. Дозування: 10-50% до маси борошна залежно від рецепту. 10 кг. паперовий мішок Бірола 1735 Унікальна фруктова суміш , у складі якої інжир, слива, ізюм, фініки, апельсинові цукати. Використовується для виробництва різних видів фруктового хліба та кондитерських виробів. 14 кг. пластикове відро Віденський пиріг Мікс для виробництва на листах різноманітних видів пирогів з фруктовими начинками. 25 кг. паперовий мішок Концентрат для пампушків 2071 Економічна суміш, що дозволяє легко приготувати дуже смачні дріжджові пампушки. Начинені кремом або будь-яким фруктовим джемом, вони безсумнівно стануть улюбленими ласощами ваших покупців. Дозування: 33% до маси борошна. 25кг паперовий мішок Вінер ХТ 2068 Суміш для приготування традиційної "віденської паски". Унікальна методика дає можливість за одну фазу виготовити Паску. Незабутній смак та оригінальний зовнішній вид досягається завдяки випічці в наших одноразових формах. Дозування: 50% до маси борошна. 15кг паперовий мішок Квік 1465 Емульгатор на основі моно і дигліцеридів харчових кислот, використовується для виробництва бісквітів, кексів, рулетів тощо. Гарантує стабільну високу якість кондитерських виробів, значно сповільнює процес черствіння та витрати яєць. Дозування: 1,5-3,5% до маси тіста. 5 кг. пластикове відерко Желетті червоні, зелені Кондитерські прикраси : кульки, їх половинки та четверті. Абсолютно термостійкі, кисло-фруктового смаку. 1,5 кг. пластикове відерко Яблучна начинка Сульфітовані яблучні дольки 10 х 1,25 (12,5кг) Ла-Ола Крем 2282 Порошкоподібний півфабрикат для приготування крему. Термостійкий, механічно стабільний при випічці та звичайному вигляді, підходить для глибокої заморозки. Дозування: 300-470г. На 1л. води. 15 кг. паперовий мішок Пекарський порошок 1405 Спеціальний поліпшувач - розрихлювач, що не містить виннокам’яної кислоти. Використовується для виробництва різних гатунків хлібної дрібниці, кондитерських виробів: бісквітів, рулетів, кексів, пряників, печення, зокрема вівсяного. Дозування: 1,5-4,0 % 5кг паперовий мішок Фрігомальт ІІ 2088 Спеціальний засіб для переривання за затримання процесів бродіння у виробництві хліба з використанням методу глибокої заморозки. 0,5-2% до маси борошна 30 кг. паперовий мішок БАЗ темний 1250 Натуральна кашоподібна закваска - поліпшувач з характерним хлібним запахом. Застосовується у виробництві і покращенні всіх сортів житнього та житньо-пшеничного хліба. Дає можливість прискореним методом (2,5-3,0 год.) приготувати виріб. Дозування: до 5% від маси житнього борошна; 0,5% в якості поліпшувача і стабілізатора. 12 л. пластикова каністра К-Софт 2074 Покращувач для виробництва тостового хліба, булочок, гамбургерів, хот-догів, тощо. Дає можливість отримати чудову мілко пористу структуру м’якіша, м’якеньку скоринку та оригінальну форму. Дозування: 1,0% від маси борошна. 25 кг. паперовий мішок Вінер Ноте 1192 Універсальний, безводний, пастоподібний поліпшувач для всіх видів здоби, французького тіста, рулетів, тостового хліба і т.п. Збільшує термін свіжості у кілька разів. Покращує смакові характеристики, зменшує витрати яєць, цукру, жиру. Дозування: 1-10% до маси борошна. 10 кг. пластикове відро ІБМ 1146 Комплексний поліпшувач для виробництва пшеничного, пшенично-житнього хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів (в т.ч. французького тіста). Покращує всі органолептичні властивості та дозволяє отримати хліб відмінної якості. 0,2-1% до загальної маси борошна. 30 кг. паперовий мішок L - 1 (Л-1) 2136 Комплексний рідкий поліпшувач для пшеничних, пшенично-житніх сортів хліба. Абсолютно водорозчинний і прекрасно підходить для безперервного виробництва в умовах хлібозаводів: може дозуватися з соляним розчином. Дозування: 0,2-0,4% до загальної маси борошна. 10 л. пластикове відро Рогана 1290 Порошковий солодовий концентрат для виробництва житніх , житньо-пшеничних сортів хліба з ціллю покращення аромату та смаку , а також надання м’якішу більш темного відтінку. Ефективний при виробництві заварних сортів хліба. Дозування: 1,0-4,0% до маси борошна. 25 кг. паперовий мішок Super HT (Супер аш ті) 1517 Спеціальний пастоподібний засіб для тривалого зберігання свіжості виробів з дріжджового тіста. Попереджає конденсацію вологи і тим самим довгий час зберігає виріб свіжим та м’яким. 1,0-5% до маси муки. 24 кг. XXL ( Ікс-Ікс ель) 1966 Комплексний поліпшувач для підвищення якості хліба з пшеничного борошна і борошна змішаного, а також виробів із здобного і шарованого тіста. Дозування: 0,5% до загальної маси борошна для мілких виробів; 0,2-0,4% для пшеничного хліба, пшенично-житнього хліба. 25кг паперовий мішок Осіріс Економічний комплексний поліпшувач нового покоління для підвищення якості хліба з пшеничного борошна і борошна змішаного, а також виробів із здобного і шарованого тіста. Дозування: 0,1% до загальної маси борошна. 25кг паперовий мішок Бротмастер 1261 Дозування: 0,5-1,0 % до маси борошна. Спеціальний засіб для підвищення гігроскопічності тіста. Рекомендується для житніх і житньо-пшеничних сортів хліба, гарантуючи прекрасну формостійкість і чудову якість м'якіша при виробництві хліба (у тому числі і подового) з високим вмістом житнього борошна. 25кг паперовий мішок Декоративна сіль 1524 Крупна сіль для посипки виробів, термостійка. 40 кг. паперовий мішок Віденські прянощі 1395 Дозування : в залежності від рецептури. Особливим чином приготовлена суміш прянощів для надання ніжного аромату житньо-пшеничним сортам хліба. Хліб з „віденськими прянощами” має неповторний м’який смак на відміну від виробів, для яких використовуються звичайні коріандр та тмин. 5 кг. коробки з поліетиленовим мішком Фадона 1510 Засіб від „картопляної хвороби”. Помагає не тільки запобіганню захворювання, але й кардинально вирішує проблему, коли мука вже пошкоджена. 0,1-0,3 % до маси борошна. 25 кг. паперовий мішок Таурус 2182 Спеціальний поліпшувач для пшеничної муки з підвищеною ферментативною активністю, змолотою з зерна, пошкодженого клопом-черепашкою. Хліб випечений з такої муки, маленький в об’ємі, плоский, з характерним затхлим запахом. З допомогою „Таурус” хліб отримує хороший об’єм та форму, стабільний м’якіш та приємний запах. Дозування: 0,3% до маси борошна. 30 кг. паперовий мішок КОНДИТЕРКА Назва продукту Короткий опис Упаковка Сухий вершковий крем "Шанті" Використовується для начинки й обробки тортів, тістечок, кремів і морозива. Змішується із кремом, фруктовими концентратами й ароматизаторами, дає неперевершений смак виробам. Не виділяє воду, не засихає, не тріскається й не жовтіє. 10х1кг Крем кондитерський "Патісері" Використовується для начинки тортів, тістечок, для всіх видів здоби, французького тіста, рулетів. Термостійкий, механічно стабільний при випічці та звичайному вигляді, підходить для глибокої заморозки. 10х1кг "Ультрагель" Кислотостійкий гель, який дає дзеркальний блиск поверхні і запобігає висиханню виробів. Використовується в гарячому вигляді. 10х1кг Шарлот "Шоколад" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Шарлот "Тірамісу" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Шарлот "Малина" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Шарлот "Полуниця" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Шарлот "Тутті Фрутті" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Шарлот "Чізкейк" Використовується для начинки в рулети, наповнювачі. Підходить для глибокої заморозки. 10х1кг Мус "Крем Брюле" Десерт із молочних вершків з особливим смаком. 5х1кг Мус "Крем Карамель" Крем карамель відомий у всіх країнах світу, як десерт з неперевершеним смаком і практичний в приготуванні. 5х1кг Мус "Панна Котта" Ванільно-молочний кейтеринговий продукт. 5х1кг Ультра "Фруктовий пиріг" Суміш для приготування фруктових кексів 10кг Ультра "Мафін" Суміш для приготування кексів. 10кг Ультра "Маковий пиріг" Суміш для приготування макових кексів 10кг Холодна глазур в асортименті Готова до вживання глазур з асортиментом смаків та кольорів. Використовується для покривання фруктів, декорування десертів, кондитерських виробів, тощо. Глазур не застигає , має приємний смак та аромат. 4х7кг Шоколадний соус "Профітроль" Продукт з неперевершеним смаком молочного шоколаду, який забезпечує легкість в застосуванні. Використовується для прикрашання тортів і десертів, покриття і декорації поверхні кондитерських виробів. 4х7кг Фруктовий наповнювач- гель "Мейфілл ", в асортименті Готовий до використання, з високопроцентним вмістом фруктів . Термостійкий, механічно стабільний при випічці та звичайному вигляді, підходить для глибокої заморозки. Використовується для начинки в круасани, тістечка, торти. 6х4кг „Деллі крем” Вершки рослинні солодкі. 12х1л „Катар Віп” Вершки рослинні несолодкі 12х1л Наповнювачі гетерогенні, в асортименті (цілі та дроблені фрукти) Термостабільні наповнювачі для морозива, молочних і кондитерських виробів 1х10 кг Наповнювачі гомогенні, в асортименті (перетерті фрукти) Термостабільні наповнювачі для морозива, молочних і кондитерських виробів 1х10 кг Наповнювачі на молочній основі та (або) з вмістом алкоголю, в асортименті Термостабільні наповнювачі для морозива, молочних і кондитерських виробів 1х20 кг Маргарин професійний, рослинний для кондитерства та пекарства; в асортименті Використовується для виготовлення дріжджового і без дріжджового напівфабрикату, для слойоних виробів. 1х10 кг Олія пальмова, фритюр на рафінована пальмова олія подвійного фракціонування, повністю рідка при кімнатній температурі. 10 або 25 л . ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНИЙ ХЛІБ 5,000 кг борошно пшеничне 5,000 кг борошно житнє 7,200 кг вода (кількість води залежить від якості борошна) 0,250 кг «БАЗ темний» 0,200 кг сіль 0,250 кг дріжджі 0,030 кг «Віденські пряності» 0,100 кг «Бротмайстер» 18,030 кг Тривалість замісу: 8 – 10 хвилин повільно 1 - 2 хвилин швидко Температура: 28 – 29 °С Час відлежування: 20-30 хвилин Маса тістової заготовки: 0,850 кг Час розстойки: min 45 хв Температура випічки: 220 - 240  С Час випічки: 30 - 40 хвилин Спосіб приготування: З перерахованих вище компонентів замісити тісто середньої консистенції. БАЗ темний додати після закінчення 1 хвилини замісу на повільному ходу. Зважені тістові заготовки закатати й покласти у формочки для розстойки швом вверх. Після розстойки викласти тістові заготовки на листи, зробити надріз і випікати з подачею пару. Після 2-3 хвилин випічки відкрити шибер і випікати при падаючій температурі. БАЗ - натуральна закваска на основі чистих культур молочнокислих бактерій, молочної й оцтової кислоти Тостовий хліб 10,000 кг 0,100 кг 5,400 кг 0,300 кг 0,180 кг 0,500 кг 0,300 кг 0,100 кг 16,880 кг Час замісу: Температура тіста: Відлежування: Порція тесту: Температура печі: Час випічки: пшеничне борошно К-Софт вода (кількість води залежить від якості борошна) дріжджі сіль цукор маргарин сухе незбиране молоко Усього тіста 6 - 8 хвилин повільно 3 - 5 хвилин швидко 26 - 28 °C 5 - 10 хвилин 0,550 кг (форми на 2,5 л) 230 зі зниженням до 200 °C 30 - 35 хвилин К-Софт – спеціальний високоефективний покращувач для виробництва тостового хліба й булочок для гамбургерів, хот-догів. Дозволяє виготовити дійсний тостовый хліб, гамбургер або хот-дог, що володіє дрібнопористою "гудковою" структурою м'якушки, м'якою скоринкою й оригінальною формою. К-Софт допоможе Вам ставитися до готування тостів, як до мистецтва, уже тим, що з його допомогою Ви зможете випускати не один, а кілька спеціальних сортів хліба. Рецептура одного з них пропонується Вашій увазі. Вона складена так, що при підсмажуванні забезпечується й золотава скоринка, і крихкість, і легкість м'якушки. Цей хліб дуже добре засвоюється організмом людини, він забезпечує нас набором найважливіших вітамінів груп В1, В2, РР, рекомендований для харчування людей будь-якого віку, особливо тих, хто стежить за своїм здоров'ям. Варіації тостів і бутербродів можуть бути самими різними - від традиційних до тостів із джемами, ягідними начинками, фруктовими фантазіями. Переваги використання К-Софта:  поліпшує властивості тіста, роблячи його більше податливим при машинній обробці;  підвищує толерантність тістових заготовок при розстойці;  дозволяє значно збільшити обсяг готового виробу;  формує тонку й золотаву скоринку;  утворить виняткову м'якість м'якушки;  відбілює м'якушку;  сприяє усуненню кришення м'якушки при нарізці;  продовжує термін зберігання готової продукції. Наша мета - Ваш успіх! Гамбургери/Хот-доги 10,000 кг 0,100 кг 5,500 кг 0,450 кг 0,170 кг 0,600 кг 0,400 кг 0,150 кг 17,370 кг Час замісу: Температура тіста: Відлежування: Порція тіста: Температура печі: Час випічки: пшеничне борошно К-Софт вода (кількість води залежить від якості борошна) дріжджі сіль цукор маргарин сухе незбиране молоко Усього тіста 4 - 6 хвилин повільно 7 - 9 хвилин швидко 25 - 27 °C ПРАЦЮВАТИ БЕЗ відлежування! 1,800 - 2,000 кг (30 штук) 240 - 250 °C 9 - 10 хвилин Сьогодні, коли темп життя все прискорюється, а на готування їжі залишається усе менше й менше часу, особливу популярність здобувають продукти „фаст-фудів“, зокрема гамбургери й хот-доги. На жаль, їхня якість, найчастіше, залишає бажати кращого: вони мають „резиновий“ м'якіш, грубу пористість і зовнішній вигляд звичайної булочки. Який же вихід із цієї ситуації? А вихід – це К-Софт – спеціальний високоефективний поліпшувач для виробництва булочок для гамбургерів, хот-догів і тостового хліба. Дозволяє виготовити дійсний гамбургер або хот-дог, що володіє дрібнопористою "губковою" структурою м'якушки, м'якою скоринкою й оригінальною формою з типовим „пояском“ по периметрі виробу. Переваги використання К-Софта:  поліпшує властивості тіста, роблячи його більше податливим при машинній обробці;  підвищує толерантність тістових заготовок при розстойці;  дозволяє значно збільшити обсяг готового виробу;  формує тонку й золотаву скоринку;  утворить виняткову м'якість м'якушки;  відбілює м'якіш;  сприяє усуненню кришення м'якушки при нарізці;  продовжує термін зберігання готової продукції. Наша мета - Ваш успіх! Кекс 0,200 кг молоко / 0,18 кг сухого обезжиреного мол. 0,100 кг олії 0,150 кг яйце 0,005 кг ванільний ароматизатор 0,005 кг лимонний ароматизатор 0,200 кг цукор 0,005 кг Квік 0,003 кг сіль 0,330 кг пшеничне борошно 0,010 кг Пекарський порошок 1,008 кг Усього тіста Час замісу: 0,5 - 1 хвилин повільно Порція тіста: ок. 0,050 кг на 1 форму Температура печі: 220 - 200 °C Час випічки: 18 - 20 хвилин Спосіб приготування: Змішати молоко (при використанні сухого знежиреного молока, його необхідно відновити), яйце, цукор, олію, сіль, Квік і ароматизатори. Потім масу добре збити. Борошно просіяти з Пекарським порошком і додати до маси. Отриману масу гарно перемішати на протяг 30 - 60 секунд. Наповнити форми для кексів за допомогою кондитерського мішка і випікати в печі при відкритому шибері. Порада: 1. Усі компоненти повинні мати температуру 22 - 25°C. 2. У самому кінці можна підмісити чорницю (ок. 250 г) або інші фрукти й перемішати. Ми бажаємо, процвітання Вашому бізнесу та сподіваємося на подальше плідне співробітництво __Львів_____________тел. __________________________т.ф._8 /032/_2421892__ тел. для консультацій: 80955345026; 8/050/3173187; 8/050/ 3703442



26.05.2006
Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі
26.05.2006
О техническом оснащении отрасли хлебопечения
19.05.2006
Особенности обеспечения предприятий хлебопекарной промышленности
19.05.2006
Украинское хлебопечение - состояние и перспективы
19.05.2006
Традиционные технологии ржаного хлеба - прогресс науки и производства

  © 2006 Гал-Хлеб. 
Design
Партнеры
Оборудование Сырье Комплектующие Новости О компании Контакти тел./факс (032) 249-24-55
моб. 0503172455
e-mail: galhlib24@gmail.com